/ / Hvordan slette alle videoene "VKontakte" umiddelbart og uten anstrengelse?

Hvordan slette all video "VKontakte" umiddelbart og uten anstrengelse?

Det kan være mange grunner tilBrukeren var interessert i hvordan du sletter alle VKontakte-videoer umiddelbart. For noen er dette en smakendring. Andre vil bare fjerne alt personlig for å beskytte deres "jeg" fra andre. Og det skjer at det er noen memorabilia i videoopptak-fanen, som skulle ha blitt utgitt i lang tid.

Hvordan kan jeg slette Vkontakte video?

Hvordan slette en video av "VKontakte" i henhold til de offisielle instruksjonene?

Før du forteller hvordan du kan slettevideoopptak av "Vkontakte", er det verdt å stoppe ved å slette videoer fra listen en om gangen. Dette er et enkelt alternativ, for hvilken det er en offisiell instruksjon i teknisk support-delen.

Trinn-for-trinns algoritmen ser slik ut:

  1. I venstre meny, klikk på fanen med videoen, og deretter i oppføringene dine.
  2. Flytt markøren øverst til høyre i filmen du vil slette.
  3. Deretter klikker du på korset som vises i hjørnet.
  4. Voila! Opptaket forsvinner ikke bare fra den generelle listen over videoer, men også fra album.

Som representanter for tjenesten sier, vil alle videoene ikke bli slettet umiddelbart. Selv om det faktisk er flere måter å gjøre dette på. Men om alt i orden.

Hvordan kan jeg slette alle VKontakte-videoer samtidig?

Hvordan slette en video fra veggen "VKontakte"?

Situasjonen er mulig når opptak med et klipp eller en film ikke er i listen til venstre, men i innlegget på veggen. I dette tilfellet vil instruksjonen være annerledes.

  1. Hold musen over øverst til høyre i vinduet med oppføringen.
  2. Under markøren vil det være et kryss som du vil klikke på.
  3. Videoen blir enkelt fjernet fra veggen, som alle andre opptak. Selv om det ikke er deg som markerte det.
  4. På siden til fjernkontrollen vises et uttrykk med ordet "Gjenopprett". Hvis du trykker på den uten å oppdatere siden, blir videoen igjen på det gamle stedet.

Hvordan sletter jeg alle videoer i VKontakte-albumet med en gang?

Skift gradvis til måtene å slette all video "VKontakte" umiddelbart. Hastighet og forenkling av arbeidet kan være det faktum at du har album der videoene er sortert.

For å slette et album med alt innhold, gjør du følgende:

  1. Gå til fanen med album, som ligger øverst i delen med videoer.
  2. Velg ønsket samling ved å klikke på navnet sitt.
  3. Øverst på panelet åpnes, der du må velge "Slett album".
  4. Etter at valget er bekreftet, forsvinner oppføringene. Vurder dette trinnet nøye, fordi muligheten til å gjenopprette slettet ikke vil være.

Hvordan slette alle videoer på VKontakte raskt?
Det er verdt å komme tilbake til selve muligheten for å skapealbum. Kanskje det ikke er nødvendig å se etter hvordan du sletter alle VKontakte-videoene samtidig, bare fordi de er spesielt personlige. Tross alt kan de bli gjemt i et privat album.

  1. Gå til videoseksjonen og se tilbudet "Opprett album" til høyre.
  2. Du vil bli bedt om å angi to parametere - navn og tilgangsnivå.
  3. Velg "Jeg er bare." Etter dette trinnet blir videoer lagt til i dette albumet utilgjengelige for utenforstående.

Slik sletter du alle videoer av VKontakte raskt ved hjelp av tillegg?

Men hva om alternativene ikke passer og duVil du ikke slette en million videoer eller hundrevis av album manuelt? Måten å slette all videoen "VKontakte" eksisterer umiddelbart. For å bruke det, må du installere tillegget. Programmet heter VkOpt er kjent for mange brukere. Blant annet er det lett å samhandle med populære nettlesere.

Bruk av video rensing funksjonen er enkel:

  1. Åpne kategorien med alle videoer.
  2. Finn kryss symbolet øverst og klikk på det.
  3. Du vil se en undermeny der du må velge handlingen "Slett alle".
  4. Etter å ha bekreftet dette trinnet, vil du bli kvitt alle oppføringer.

I oppsummering er det verdt å legge til det medEnkelt å fjerne kun klippene som lastes ned av deg. Hvis du blir fornærmet av en video som tilhører en annen person, kan du rapportere dette til støttetjenesten. Hvis sannheten er på din side, blir platen slettet.

Relaterte nyheter


Kommentarer (0)

Legg til en kommentar