/ / Hvordan slette alle poster fra veggen "VK"?

Hvordan slette alle poster fra veggen "VK"?

Slik sletter du alle oppføringer fra VC-veggen
I sosiale nettverk bruker vi myetid. Der kan vi kommunisere, overføre filer, høre på musikk, se filmer. Hva er det mest populære sosiale nettverket for i dag? Selvfølgelig er dette "VKontakte" -siden. Den har et tilgjengelig og forståelig grensesnitt og oppdateres kontinuerlig med nye oppdateringer. Funksjonen til nettstedet er ganske bredt: du kan blokkere uønskede personer, dele dine venner i kategorier, lage videosamtaler og så videre. Brukerne av det sosiale nettverket har stadig spørsmål om bruk av nettstedet, en av dem: "Slik sletter du alle oppføringer fra veggen" VK "?" I denne artikkelen vil vi diskutere dette i detalj.

Hva er en vegg?

Vegg på nettstedet "VKontakte" - dette er stedet der duog besøkende på siden din kan legge igjen notater, bilder, bilder, kommentere hverandres uttalelser og mye mer. Den ligger på hovedsiden og er mest slående. Med utviklingen av nettstedet vokste funksjonaliteten til veggen, som mange komponenter i VKontakte, ut. Enhver bruker kan tegne noe på veggen (tjenesten ligner på

Fjerne oppføringer fra veggen
alt kjent program "Paint"), legg utdokumenter, send musikk, video, del en lenke. Men her er en liten reservasjon: selvfølgelig har ikke alle mennesker slike rettigheter. I personverninnstillingene for kontoen din kan du selvstendig angi hvem som vil være tilgjengelig for å vise veggen, og til hvem du tillater å bidra til veggen, noe som helst.

Oppføringer på veggen

Antall oppføringer på veggen er helt ubegrenset. Men når som helst kan du slette det du ikke trenger eller er utdatert. Hvordan slette alle poster fra veggen "VK"? Det er veldig enkelt:

  1. Vi går til hovedsiden av nettstedet.
  2. Vi finner veggen. For å fjerne poster fra veggen "VK", må vi flytte musepekeren til øvre høyre hjørne av innskriften og trykke på krysset ("X").
  3. Ferdig! Oppføringen ble slettet. Hvis du plutselig slette feil post eller endret ditt sinn, så kan du klikke på den vises "Gjenopprett" -linjen.

Dessverre, for øyeblikket, i henhold til nettstedet reglerDu kan ikke slette alle meldinger fra veggen samtidig, du må "ødelegge" dem en om gangen. Praktisk dette eller omvendt er det vanskelig å si. Nettstedadministrasjonen hevder at hvis siden er hacket, vil det være vanskelig for en angriper å slette alle poster og bruke kontoen til egne formål. Hvis det er viktig for deg å fjerne hele veggen, må det gjøres trinnvis.

Slett alle meldinger fra veggen
Skjul veggen fra uønskede besøkende er veldig enkel:

  1. Gå til delen Mine innstillinger.
  2. I den horisontale menyen velger du "Generelt".
  3. Finn "Wall Settings". Her kan du slå av kommentarer til poster og bare gjøre notatene dine tilgjengelige for visning. Meldinger fra andre brukere vil bare være synlige for deg.

I denne artikkelen snakket vi om hvordan du fjernerAlle oppføringer fra veggen "VKontakte" og utfør konfigurasjonen. Du må bare slette meldingene selv. Kanskje senere vil administrasjonen av nettstedet gi innrømmelser til brukerne, og spørsmålet om hvordan du fjerner alle poster fra veggen "VC", vil ikke lenger oppstå.

Relaterte nyheter


Kommentarer (0)

Legg til en kommentar