/ / Slik sletter du en gruppe VKontakte

Slik sletter du en gruppe VKontakte

Du kan bare slette en VKontakte-gruppe teoretisk. For å gjøre dette må vi fjerne alle medlemmene fra det og begrense adgangen til det. Andre metoder virker ikke, for selv om den er tom, eksisterer en slik gruppe formelt uansett. Til dels er det praktisk, fordi skaperen kan når som helst gjenopprette sine aktiviteter. På den annen side, når det er behov for å fullstendig eliminere samfunnet, oppstår det problemer. På spørsmålet om hvordan du sletter VKontakte-gruppen, er det ikke noe direkte svar. Det er bare noen få måter, blant hvilke du må velge den mest egnede. Men ingen av dem fjerner gruppen helt sikkert.

Du kan fortsette som beskrevet nedenfor tilminimere risikoen for å gjenoppta aktiviteten på siden. Først må du gå til nettsiden for sosiale nettverk. På siden finner du en liste over gruppene dine. Hvis du klikker på den som må elimineres, må du gå til gruppens side og deretter til fellesskapets kontrollpanel. Før du sletter en ansikt-til-ansikt-gruppe, bør du slette listen over medlemmene. Slett knappen er plassert ved siden av bildet av hvert medlem. Når alle deltakere er slettet, må du utelukke deg selv fra fellesskapet. Etter alle manipulasjonene på siden blir det en innskrift som bekrefter at ingen medlemmer i gruppen har blitt funnet. På dette arbeidet med samfunnet er ikke over. Du må lagre resultatene for slettingen, ellers blir informasjonen gjenopprettet.

For å lagre endringer må du gå til fanen"Informasjon" og klikk på lagre knappen. Nå må du begrense tilgangen til fellesskapet slik at nye medlemmer ikke vises i den. For å gjøre dette må eieren velge en bestemt type gruppe. Fanen vil bli kalt "Privat" eller "Privat". Før du sletter en gruppe VKontakte, må du nøye vurdere innstillingene. Hvis hoveddelen av arbeidet er ferdig, bør du gå til hovedsiden og klikke på knappen "Leave group". Deretter må du bekrefte utgangen. Nå er gruppen tom, og det er umulig å registrere nye medlemmer. Teknikken som er beskrevet, er den eneste måten å slette en VKontakte-gruppe på. Andre metoder virker ikke eller arbeider for en begrenset periode.

Det er imidlertid en annen måte som vil hjelpeeliminere siden. For å gjøre dette blir gruppen ganske enkelt omdøpt. Du må gi fellesskapet et navn som "Gruppen eksisterer ikke" eller "Gruppen er slettet." Da er det bare å vente når administrasjonen av det sosiale nettverket vil være oppmerksom på dette trinnet. Vanligvis slettes fellesskap med slike navn av administrasjonen selv. Dette må imidlertid vente en stund. Og det er alltid en sjanse for at siden bare ikke vil legge merke til. Sann, dette vil stoppe registreringen av nye brukere.

Noen ganger evnen til å slette sider helter gjenopprettet. Men du burde ikke stole på det. Tross alt, må et fellesskap noen ganger fjernes eller lukkes snarest når den nødvendige funksjonen er utilgjengelig. Derfor er det bedre å bruke metoden beskrevet ovenfor, som er praktisk talt problemfri.

Noen ganger er det ikke nødvendig å ødelegge siden helt. Du kan begrense tilgangen til det når du oppretter et fellesskap. Da vil kun gruppens administrator kunne bekrefte medlemskapet til hver søker om medlemskap. Dette vil beskytte gruppen mot unødvendige brukere, bare de som er veldig interessert vil være i den. Et stort antall deltakere er ikke alltid nyttige, fordi noen ganger grupper blir med til å spre spam og unødvendig informasjon. Før du sletter en gruppe VKontakte, må du vurdere alle fordeler og ulemper ved en slik løsning. Som et resultat av nedleggelsen av samfunnet, kan noen viktige data eller kontakter gå tapt. Det er nesten umulig å gjenopprette dem etter fullstendig ødeleggelse.

Relaterte nyheter


Kommentarer (0)

Legg til en kommentar