/ / Lær mer om hvordan du sletter en offentlig facebook "VKontakte"

Lær mer om hvordan du avinstallerer "facebook"

programmet for det offentlige Vkontakte
Hvordan sletter jeg en offentlig facebook? Dette spørsmålet kan besøkes av alle fellesskapseiere. Årsakene til dette kan være flere: opprettelsen av en ny offentlig side, motviljen mot å håndtere den nåværende, og så videre. I denne artikkelen snakker vi om noen få enkle trinn som vil hjelpe deg med å kvitte deg med det irriterende samfunnet for alltid. Vi merker på en gang at det for tiden er et spesialisert program for PR "VKontakte" ikke er utviklet, og alle handlinger må gjøres manuelt.

Viktig!

I det aktuelle sosiale nettverket, ikke ennåDet var en funksjon som lar deg permanent og uigenkallelig slette et fellesskap med en enkelt knapp eller en rekke handlinger. Derfor, for å slette din offentlige profil og gjøre den utilgjengelig for andre brukere, må skaperen gjøre en rekke handlinger, hvoretter den offentlige siden vil være utilgjengelig.

Hvordan sletter jeg en offentlig facebook? Trinn 1: Fjern administratorer

Det første som vil være nødvendig for oss, er å utelukkesåkalte offentlige hoveder, hvis noen. For dette går vi til en offentlig side og klikker på "Administrer side" -knappen under avataren. Deretter velger du kategorien "Deltakere" - "Managers". Vi vil vise alle brukerne som er innmeldt i denne kategorien. Det er dem som må fjernes.

Hvordan sletter jeg en offentlig facebook? Trinn 2: Slett fellesskapsmedlemmer
hvordan å fjerne offentlig fra VC

Den andre, den lengste løpende handlingen, -Dette er fjerningen av alle brukere som abonnerer på din offentlige. Selvfølgelig, hvis du bare har noen dusin personer, vil denne operasjonen ikke ta deg lang tid. Ellers vil det være nødvendig å slette i bokstavelig forstand av "til blå". Men å ignorere dette trinnet er umulig. Derfor, hvis du bestemte deg for å slette en offentlig side, er likvidasjonen av deltakerne en av de viktigste stadiene. For implementeringen, gå til fellesskapssiden, og deretter "Administrer siden" - "Deltakere". Motsatt til hver vil være en lenke "Fjern fra samfunnet."

Hvordan sletter jeg en offentlig facebook? Trinn 3: Eliminer alt innhold

Den tredje fasen er fjerningen av alt som er rik på ditt publikum, nemlig:

  • innlegg på veggen (manuelt slettet ved å klikke på krysset i øvre høyre hjørne av oppføringen);
  • musikk i album;
  • bilder i album;
  • dokumenter;
  • offentlige regler (hvis noen);
  • avatar.

Slik fjerner du offentlig Vkontakte
Endelig trinn. Slett alle innstillingene

For å forstå hva som står på spill, går vii "Informasjon" -fanen, som alle er i samme seksjon "Administrer side". Vi må fjerne alle merkene som er plassert foran alle punktene, for å eliminere navn og beskrivelse av publikum. Også, hvis du har lagt lenker til andre grupper, kontoer eller eksterne nettsteder, må de også fjernes. Dette kan gjøres i delen "Lenker".

Dermed vil vi helt rense publikum. Husk at etter alle handlinger som utføres, vil det være umulig å gjenopprette siden, så vi anbefaler å tenke nøye på dette. Tross alt vil det ikke gå tilbake. Hvis du er seriøs, vil vår artikkel om hvordan du sletter et publikum i "VK", være nyttig for deg.

Relaterte nyheter


Kommentarer (0)

Legg til en kommentar