/ / Hvordan fjerne fra viktige venner "VKontakte" bruker: alle måter

Slik fjerner du fra viktige venner "VKontakte" bruker: alle måter

Viktige venner "VKontakte" er definertautomatisk. Når den første i listen er venner, familie og kjære, er det praktisk. Men forholdet kan endres av ulike grunner, og behovet for å stadig se personens side kan falle bort. I denne artikkelen vil vi beskrive hvordan du fjerner fra de viktige vennene "VKontakte" de brukerne du ikke vil se øverst på listen.

Ved hvilket prinsipp identifiserer VKontakte viktige venner?

Å danne en liste over viktige venner, tar algoritmen "VKontakte" hensyn til slike faktorer:

  • hvor ofte samsvarer du med brukeren;
  • hvor ofte besøker han sin side
  • hvor ofte du forlater et merke "Like" eller kommentar til brukerkontoer.

hvordan å fjerne fra viktige venner vkontakte
I tillegg, hvis du nylig har lagt til en person -han vises også i toppen, men ikke over de viktige som algoritmen har bestemt seg for. Hvis du ikke har mye kontakt med brukeren, vil han gradvis gå ned i listen. Dette er et av alternativene for å fjerne en person fra viktige venner "VKontakte." I samme prinsipp er det mulig, tvert imot å være aktiv med andre brukere, sette på liker og legge igjen kommentarer for å øke sin vurdering, og de steg opp til stedet for en uinteressant bruker i listen over viktige. Men både de første og andre metodene krever mye tid.

La oss vurdere mer effektive og enkle måter.

Den første måten

I det sosiale nettverket "VKontakte" har mulighet til å "fortelle" systemet som brukeren har opphørt å være av interesse for deg.

For å gjøre dette, følg instruksjonene som du vil fjerne fra den viktige vennen "VKontakte" -brukeren:

  • Gå til "Nyheter" -delen og finn oversikten over personen du vil fjerne fra de viktigste. Hvis en person sjelden publiserer noe - gå til hans side og velg en hvilken som helst oppføring.
  • Klikk på ellipsen i øvre høyre hjørne av innspillingsblokken.
  • Fra listen som vises, velg "Dette er ikke interessant".

Ferdig! Vent noen timer (8 til 24) for at systemet skal oppdatere brukerinformasjonen og senke vurderingen.

Den andre måten

hvordan å fjerne en person fra viktige venner vkontakte
Den andre måten å fjerne fra viktige venner"VKontakte" rettigheter, løser problemet radikalt. For å gjøre dette, slett du bare det. Hvis det er behov for å lagre kontakter, legger du til personen igjen. Varsler om dine handlinger til brukeren kommer ikke, og han vil ikke vite noe, men du vil være nede på listen din.

Husk at hvis du fortsetter å væreFor å være aktiv i forhold til brukeren du vil fjerne fra viktig, vil snart hans vurdering øke, og han vil igjen ta sin plass i listen. Og husk: Selv om det er nyttig å vite hvordan du fjerner uønskede brukere fra VKontakte's viktige venner, er rekkefølgen av venner i virkeligheten mye viktigere enn vennens rekkefølge i sosiale nettverk.

Relaterte nyheter


Kommentarer (0)

Legg til en kommentar